Изменения в галерее

Всего 299 сообщ. | Показаны 161 - 180
Re: Изменения в галерее
Цитата:
от: Августина
Цитата:

от:Lidka
Если не сложно можно как-то поподробнее разъяснить мне глупой этот пункт Вашего выступления, Уважаемый :?:

Lidka, извините, а оно стоит - допытываться? Товарищ с чем-то не в ладах, а уж с чем - кто его знает...

Подробнее

Re: Re: Re: Изменения в галерее
Још се нисте побили? Па шта чекате_ ХС чека да Вам да команду за тако нешто? Ок! Они су извршни орган, других!

д.
Цитата:
от: Августина

Хи-хи. На измор берете окружающую действительность.:)

Да, она уже плачит просто... :)
Re: Re: Изменения в галерее
Цитата:
от: Lidka
Цитата:

от:Августина
Цитата:

Если не сложно можно как-то поподробнее разъяснить мне глупой этот пункт Вашего выступления, Уважаемый :?:

Lidka, извините, а оно стоит - допытываться? Товарищ с чем-то не в ладах, а уж с чем - кто его знает...

Подробнее

Подробнее

Это сказал Вам ВАШ ТHE клуб еврея???

д.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Изменения в галерее
Цитата:
от: Душан Б. Хаднадьев
Цитата:

1. Звездочки около ника не принадлежность к ХСу, а количество бла-бла-бла в форумах

Видите драга Лидка, ја се сам 'борим' за себе и не само ја него још људи док се ВИ (мислим на Руске Јевреје) међусобно 'гурате' тј. гурате једно другога па онда ваше руке остану 'чисте', јер не мора појединац баш све САМ да каже него ће то за њега да каже неко од Ваших или сл. па стога код појединих људи не постоје заиста 'звездочке' али нити фотографије мада у погледу морбидности не оскудевате.Цитата:

2. ХС - не коммерческий орган.

Подробнее

ХС је само извршни орган и он се ту пуно не пита, он само извршује или извршује тако што зна шта се допада ономе ко их је ту и поставио, ту где јесу. То је већ познати систем аутоцензуре код вас од раније а и код нас у бившој Југославији, зар не?Цитата:

3. И все таки, при чем тут Цитата:
MONEY($)S !!!
:?: Если не сложно можно как-то поподробнее разъяснить мне глупой этот пункт Вашего выступления, Уважаемый :?:

Подробнее

Уважена, ви јако добро све то разумете али се лично ви као и сви ви и вас јако пуно прави блесави и не знате одакле риба смрди, тј. да ли од главе или од репа.
Чекам ваш мање глуп одоговор - 'Уважена'!
д.

Подробнее

Спасибо за развернутый ответ. Извините за беспокойство.
Цитата:
Цитата:

Цитата:

Цитата:

Подробнее

Подробнее

Это сказал Вам ВАШ ТHE клуб еврея???
д.

Подробнее

1. "II. Во всех разделах:
1. Запрещены любые проявления национализма "
2. ИМХО, я чуждаюсь шовинистических мнений. И прошу не навязывать их мне.
3. А если по существу? Как изменения в галерее вредят лично Вам? Вы не выкладываете на сайт более 5 фотографий в месяц и, кстати, Ваша последняя работа: http://club.foto.ru/gallery/photos/photo.php?photo_id=523616
набрала уже более 20-ти рекомендаций, которые позволят Вам добавить на одну фотографию больше.
Re: Re: Re: Re: Изменения в галерее
Цитата:

"II. Во всех разделах:
1. Запрещены любые проявления национализма "
Я чуждаюсь шовинистических мнений. И прошу не навязывать их мне.

Лидка! MONEY$ !!!! И не национализам, и я не играем ВАШУ игру!!!

ОК??? ;)

д.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Изменения в галерее
Цитата:

Спасибо за развернутый ответ. Извините за беспокойство.

Увек ћу бити рад да Вам лично одговорим на ваше недоумице, мушице и провокације, трудићу се да будем и едукативан па да нешто још и научите о токовима новца, данас!

д.
Re: Re: Re: Re: Изменения в галерее
Цитата:

3. А если по существу? Как изменения в галерее вредят лично Вам? Вы не выкладываете на сайт более 5 фотографий в месяц и, кстати, Ваша последняя работа: http://club.foto.ru/gallery/photos/photo.php?photo_id=523616
набрала уже более 20-ти рекомендаций, которые позволят Вам добавить на одну фотографию больше.

Подробнее

"Добавление фотографии
Вы не можете добавлять более 5 работ в 30 дней. Согласно Правилам Клуба, следующую фотографию Вы можете добавить не ранее 17.11.2005 15:07:45."

????

д.
Цитата:

И какие же способы борьбы с теми, кто выкладывает по 2 фотографии каждый день (или через день:))? Имеет он право или не имеет? Вы же сказали, что это минимум. И кто может лишить человека такого "прожиточного минимума"? Может, он и не претендует на большее и не хочет никакого рейтинга. 600 в год - да ему этого за глаза хватит (наверно).

Подробнее

Если он выкладывает что-то более-менее похожее на фотографии, то пусть себе выкладывает. Это какое ж надо терпение, чтобы столько выложить? Разумно понижать лимит ниже того, что по умолчанию, до 1, 0.5 и т.д. фоток в день, если они получают низкие оценки. Кто выкладывает полную пургу - просто удалять после предупреждения. Но по умолчанию для нового пользователя 2 работы в день - это не много.

А если даже выложит кто-то 300 фоток по 300 кб каждая, то будет это 90 Мб, это по максимуму. На 1000 таких пользователей одного винта хватит нормального. Не такая уж и беда. А если ввести предлагаемые ограничения, которые действуют не по умолчанию, а по факту виновности, то тем более...
Re: Re: Re: Re: Re: Изменения в галерее
Я не работаю фотографом, мне просто нравится этот сайт ;) , я работаю в системе Академии Наук, так что: Какие деньги?! (зарплата 3000, включая вредность и матответственность), впрочем я не жалуюсь ибо И-нет - бесплатный ;) А ХС, видимо, вообще служит громоотводом, потому что в правилах нет записи, что его ругать нельзя :D , поэтому сокращается число забаненных ников... И вообще... ОК, так ОК! :D
Короче, нашему бы foto.ru с его нормальным интерфейсом и хостингом (тук-тук... тьфу-тьфу...) да логику бы от фотокритика, а посещаемости бы как на фотофоруме, да с миру по нитке, и конкретный был бы такой сервер, в натуре.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Изменения в галерее
Цитата:

Я не работаю фотографом, мне просто нравится этот сайт ;) , я работаю в системе Академии Наук, так что: Какие деньги?! (зарплата 3000, включая вредность и матответственность), впрочем я не жалуюсь ибо И-нет - бесплатный ;) А ХС, видимо, вообще служит громоотводом, потому что в правилах нет записи, что его ругать нельзя :D , поэтому сокращается число забаненных ников... И вообще... ОК, так ОК! :D

Подробнее

Лидка, ја не играм вашу вербалну игру у вашем смеру, све смо разумели и размели смо то да користите Интернет из Акедемије Наука и да Вам то народ плаћа тј. неко други а не ви и да при томе се не бавите фотографијом. Па када ви на Вашем послу стигнете нешто и да радите или...ја заиста не знам да ли ви зарађујете плату или плату зарађују други Вама а ви на Интернету гледате фотогграфије! Него нисте ми оговорили за ово моје питање Ликдаааа!????

http://club.foto.ru/gallery/photos/photo.php?photo_id=523616&author_id=41869&sort=date&page=1&prev_photo_id=523084

"Добавление фотографии
Вы не можете добавлять более 5 работ в 30 дней. Согласно Правилам Клуба, следующую фотографию Вы можете добавить не ранее 17.11.2005 15:07:45."

????? SQL PosgreSQL database erros and 'blue screens'

д.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Изменения в галерее
И это....

https://foto.ru/users/34145

Автор подписан на получение уведомлений о новых работах 1216 авторов

и:

Автор подписан на получение уведомлений о новых комментариях 71 автора

https://foto.ru/users/34145

и:

Автор подписан на получение уведомлений о новых комментариях 525 авторов

Photo managers? ;)

д.
Хотите я на Ваши подпишусь? Вас это утешит? А?
Я уже к Вам заходила, у Вас нормальный, вроде, взгляд на мир, но все пересмотреть не успеваю, а писать "нра-не нра" не хочется... Как-то так.
А Вы, между прочим, ни на кого не подписаны! И что Вы хотите?
J2 *
Когда этого клоуна забанят нахрен.

А никогда,он же ясно сказал,что,мол,сайт мой.Значит,что хочу,то и делаю...
Я так понял,что сегодня в их дурдоме день открытых дверей.

Lidka-до тех пор,пока Вы будете с ним вести беседу,он никому не даст покоя.Пошлите его дальше,чем он видит.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Изменения в галерее
Цитата:
Хотите я на Ваши подпишусь? Вас это утешит? А?

Лидка, могу да Вас се захвалим али и ово да Вам кажем: Ја се фотографијом бавим 30 година и имам фотографија већ на 1000 сајтова и имам доста и старих познаника и нових познаника али пријатеља само старих и једна нова количина пробраних пријатеља који нису лицемери само због моих поена. Наиме шта сам са овиме желео Вама да кажем? Дакле, желео сам рећи да свакоме човеку ласка када се неко потпише на његове радове али Лидка, то није смисао. Слава није смисао и циљ. Жеља за славом је патолошко стање особе и личности, а жеља за успехом је сасвим друго. Истина је да је једно са другим врло повезано и скоро некада тешко да може да иде једно без другога
али то је само случај ако се човек препусти тиме да и води тиме да је славан и да је величина. Слава траје док траје БРАВОООО, после тога слава ништа не значи него остају само прави пријатељи (преосатали, после било какаве славе) и преостаје успех који се мери НОВЦЕМ и опет поново пријатељи, тј. слава
није успех. Она можда некада може да буде средство ка успеху али не и циљ томе средству. Када се замени место у човековом животу ова два појмова тада настаје проблем и тада слава влада човеком а не човек са славом. Ја не желим такаву "цену успеха".
Да ли разумете овај смисао који сам у доста кратким цртама изнео?

Цитата:

Я уже к Вам заходила, у Вас нормальный, вроде, взгляд на мир, но все пересмотреть не успеваю, а писать "нра-не нра" не хочется... Как-то так.

Лидка, не постоји ПРИСИЛА, она је постојала-постоји само у конц логорима, ја не сматрама да је ово логогор али сматрам да
је ово затворени клуб људи којима требају новац преко старог трика Хлеба и Игара. Поготово што је Ваша бивша земља имала комунистички режим и после којег код Вас се гледа у запад као у Бога, све аномалије и абнормалне ствари се прихватају и прогрлашавају за нормалне и то је оно што се мени лично ако могу да кажем гади у данашњем друштву код Вас. Велик део народа на фото сајтовима нема мере ни у чему и западна клутура Вам је ближа него било шта што ви имате СВОЈЕ изворно и не само изворно него и поотврђено кроз векове. Али проблем је како и да знате шта је вредно када сте до сада учили погрешну историју и историју уметности и наставља се не исто али слично.

Принцип је следећи: Исто као и ранијег комунистичког система: Све старо треба прогласити се за "назадно" и само се узимају нови концепти (а у свету већ давно одбачени).

Губите свој осећај за ова питања која се себи постављају: Ko сам, где идем, шта сам, и коме служим и за због чега то радим.

Изузетно ми је смешно када гледам понашање великога броја људи који се понаша као у романима Антона Павловича Чехова тј. веома бурлескно и трагикомично. Опростите Ви сте дама али морам овако да се изразим:

Свако гованце са запада проглашавате за вредност и дивите се томе и више него сам запад који је лично тога сит, мислим на већи број популације народа.

И да закључим ја овај мој POST: ово што сам изнад рекао нисам ја рекао да спасем ВАС у Русији (ви сте велика земља и требало би ми једно пар стотина живота ако би такои желео и мислио и радио), јер ја немам ту улогу и 'ролу' али имам право да кажем оно што мислим и пре свега да објасним оно шта желим да кажем. Свакако да моја елоквенција долази највише до изражаја са мојим матерњим језиком а то је Српски и зато се овако и обраћам, ТРЕНУТНО!

Ово је дакле објашњење а не и неки нови вид "Јеванђеља из Србије"

Свако добро, Душан

д.
Re: Re: Изменения в галерее
Цитата:

от:Михаил Левит
J2 *
Когда этого клоуна забанят нахрен.

А никогда,он же ясно сказал,что,мол,сайт мой.Значит,что хочу,то и делаю...
Я так понял,что сегодня в их дурдоме день открытых дверей.

Lidka-до тех пор,пока Вы будете с ним вести беседу,он никому не даст покоя.Пошлите его дальше,чем он видит.

Подробнее

Михаел Левит, завежи губицу сада па за свагда!!!! Стар си, старац практично а понашаш се ипак као мало дете!!!

д.
Я недавно зарегистрировалась на одном сайте. Очень необычный. Народу там ещё мало. Правила почитайте! Интересно узнать мнение других об этом сайте. Вот ссылка: http://photo.kemclub.ru/?us=Anjo

Вы не авторизованы

Пожалуйста, авторизуйтесь, чтоб иметь доступ к полному функционалу сайта

Обратная связь

Здесь вы можете оставить свои контактные данные, чтобы мы могли связаться с вами.